LANGUAGES

Color Options:

Algemene Informatie

Het gedeelte van de Aarde waarop wij leven noemt men de Aardkorst. Deze heeft een dikte tussen 7 en 70 km. De Aardkorst bestaat uit gesteenten. Al deze gesteenten bevatten mineralen. Zo zijn er momenteel meer dan 4200 verschillende gesteenten gekend. Deze zijn verdeeld in 3 grote groepen:

1.namelijk de magmatische gesteenten ontstaan uit lava,
2- de metamorfe gesteenten die tijdens hun groeiproces een chemische verandering ondergaan hebben en de sedimentaire gesteenten gevormd door erosie of afzetting.

Daarnaast zijn er nog enkele kleinere groepen zoals organische gesteenten bestaande uit gefossiliseerd materiaal van fauna en flora, als laatste groep hebben we nog gesteenten en materiaal van buitenaardse oorsprong zoals tektieten en meteorieten. Al deze groepen behoren tot 1 van de 7 kristalstelsels die er bestaan. Reeds duizenden jaren geleden waren de Egyptenaren, de Grieken, de Romeinen en andere bevolkingsgroepen al bezig met het bewerken en dragen van edelstenen omdat zij al wisten welke magische krachten deze mineralen in zich hadden. Wil je eens komen kijken naar de pracht van deze unieke soorten ben je altijd welkom en kan je de sfeer opsnuiven van deze natuurwonderen en genieten van de energie van de mineralen. Wij hebben een variatie van ruwe en gepolijste steensoorten zoals Geodes, Clusters, decoratie, beeldjes, Boeddha’s, juwelen zoals ringen, armbanden, colliers oorbellen en gezondheidshangers, pendels, knuffelstenen, zoutlampen en himalayazout in meer dan 300 verschillende steensoorten alsook houtsnijwerk. Indien gewenst kan je elke steensoort die we niet in voorraad hebben bestellen en deze wordt dan achteraf geleverd. Kom snel eens kennis maken in de wondere wereld van de magie van het stenen- en fossielenrijk. Je kan alle uitleg krijgen in de winkel. Stenen worden op verzoek ook gratis uitgependeld.