LANGUAGES

Color Options:

ONZE DIENSTEN


Overkomt het je wel eens dat


• Je niet goed weet hoe je naar een situatie moet kijken
• Je het gevoel hebt dat fysieke en emotionele pijnen je verhinderen om ten volle te leven
• Je de druk, de stress, en de eisen die jouw omgeving je oplegt niet meer aankunt
• Je het moeilijk hebt het verleden los te laten
• Je op zoek bent naar een signaal dat jou de weg wijst
• Jij kinderen of jongeren niet meer begrijpt
Dit overkomt de meesten van ons, maar wij zijn op weg naar een nieuwe tijd, en velen onder ons voelen dit aan en zijn op zoek naar vernieuwing van het mensbeeld waarin herkenning en erkenning van de innerlijke wereld centraal staat. W e worden uitgenodigd het oude te helen om vanuit nieuwe inzichten en mogelijkheden nieuw leven te creëren.

DAT IS WAAROM IK U ENKELE ALTERNATIEVE HELINGSMETHODES VOORSTEL DIE NATUURLIJKE HELING ACTIVEREN EN UW BALANS HERSTELLEN TUSSEN LICHAAM EN GEEST

Resume

MY EMPLOYMENT
Chakra Heling

Het vermogen van edelstenen om de innerlijke krachten en talenten van de mens te wekken en te doen ontplooien vertelt iets over de bijzondere waarde van mineralen en edelstenen. Zich beter voelen door het gebruik van mineralen en edelstenen in zijn natuurlijke vormen hierbij genezing op gang brengen klinkt bijna te simplistisch om geaccepteerd te worden in deze tijd. Toch weten we dat reeds eeuwen geleden in alle culturen gebruik werd gemaakt van edelstenen en mineralen ter ondersteuning van ziekten en emoties. Dat is dan ook de reden waarom ze gebruikt worden bij de behandeling van de Chakra heling om de Chakra’s te reinigen, te deblokkeren en terug in balans te brengen. Meer informatie over zo een behandeling kan je uitgebreid krijgen in de winkel.

Reiki

Dit is een helingsmethode die gebruik maakt van gestuurde levenskracht energie uit de kosmos. Het is een therapie gebaseerd op handoplegging. Een zachte aanraking die helpt om de natuurlijke kracht van het lichaam tot zelfgenezing aan te zetten. Zij brengt dat wat uit evenwicht is zo goed mogelijk terug in balans en helpt fysieke en emotionele symptomen te verlichten. Reiki is een Japans woord dat gesplitst wordt in 2 delen: REI betekent Universeel en KI betekent Levenskracht. Alles in en om ons ontstaat uit deze energie. Reiki kan dan ook doorgegeven worden aan elk levend organisme.

Deeksha

Is Sanskriet en betekent initiatie of overdracht van eenheidsenergie. Deze eenheidsenergie bewerkstelligt een neurobiologische verandering in de hersenen die, wanneer afgerond, de zintuigen in staat stelt om vrij te zijn van de tussenkomst en hinder van het denken. De energie komt in de hersenen waar ze de delen activeert die angsten en verslavingen veroorzaken en brengt ze onder controle. Wanneer we nog veel blokkades hebben in de Chakra’s zal Deeksha de aangewezen methode zijn om schoonmaak te houden in bepaalde delen van het lichaam. Dit is een uniek proces dat je het gevoel geeft van ‘thuiskomen in jezelf’ via overbrenging van energie in je hersenen.

Bachbloesemremedie

Genoemd naar zijn ontdekker Dr. Edward Bach die Engelse Arts, Bacterioloog en homeopaat was. Hij heeft na jarenlang onderzoek een geneesmethode gevonden gebaseerd op 38 tincturen uit bloesems van planten, struiken en bomen. Hij ontdekte dat ze een vibratie afgaven die aansloot bij de archetypische gemoedstoestand van mensen en emoties gunstig beïnvloedden. Hij verdeelde ze in 7 groepen: angst, onzekerheid, desinteresse voor het hier en nu, eenzaamheid, overgevoeligheid, moedeloosheid en wanhoop, en, over bezorgdheid voor het welzijn van anderen. Het uitgangspunt van deze therapie is dat de werkelijke oorzaak ligt in het gevoelsleven van de mens. Voor iedere ‘negatieve’ stemming of gemoedstoestand bestaat er een passende remedie om deze te helpen transformeren naar een ‘positieve’ gemoedstoestand.

Meditatie

Verhoogt je concentratie, vergroot je zelfbewustzijn, stelt je in staat om stress te bestrijden en te verminderen op dagelijkse basis, maakt je weerbaar, leert je jezelf te ontspannen ,en, dit alles door je innerlijke harmonie te bereiken. Velen onder ons ervaren dat hun lichamelijke en geestelijke welzijn alsook hun omgang met anderen er spectaculair op vooruitgaan. Mediteren is eenvoudig aan te leren via begeleiding en om te zetten in de praktijk.

Spirituele begeleiding

Soms wordt je geconfronteerd met belevingen die je niet kan plaatsen zoals: levendige dromen, visioenen, schimmen zien, stemmen horen en andere onverklaarbare dingen. Dit zijn spirituele ervaringen. Indien je hiermee niet overweg kan of er gewoon meer wil over weten, kan je jezelf hier in laten begeleiden

Huis Reiniging

Voel je jezelf niet comfortabel in je woning betekent dit dat er negatieve energieën of entiteiten zijn in je omgeving. Om deze te verwijderen is het belangrijk dat je huis gereinigd wordt. Er zijn meerdere opties, ofwel probeer je het zelf met Witte Salie, Palo Santo of Mirre, of laat je dit gebeuren op een professionele manier waarbij alle ruimten in je huis uitgependeld worde om de energieën op te sporen, nadien wordt met een tensor opgespoord of er gaan Aardstraling ergens in je huis binnenkomt en of er geen Leylijn door je huis loopt. Vraag advies over dit in onze winkel. Wij geven je alle nodige informatie.

Hotstone massage

Wat is hotstone massage en hoe werkt het?
Een hotstone massage is een vorm van massage waarbij gladde, platte verwarmde (45°) basalt stenen geplaatst worden op de sleutelposities van het lichaam. Dit wordt dan gemasseerd en geeft een diepe, ontspannende en helende werking. De belangrijkste toepassingsgebieden zijn als volgt:
• Verbetert de bloedsomloop
• Versterkt de lymfestroom
• Verbetert de stofwisseling van de weke delen
• Verwijdert gifstoffen
• Verlicht spierspanning
• Kan worden gebruikt voor gewrichtsproblemen, rugpijn en pijnlijke spieren
• Heeft een kalmerend effect
• Verlicht spanningen veroorzaakt door stress en heeft effect bij hoofdpijn, slapeloosheid, spijsverteringsproblemen
• Versterkt het immuunsysteem.

ONZE LOCATIE